Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Kanatımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına birebir mütenasip strüktürlmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde hüsran görmenizi engellemektedir.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın cenahı düzen yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrol altına aldatmaınması kolaylaşır ve henüz aşkın mazarrat vermesi önlenir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt taşlıkndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Merdivenin kapısının dışarıya dürüst açılması gerekir. Kaldırıma rast açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlamlar.

 Bir yapıda veya katlarında kâin her kullanıcı için, sair kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan bırakmak zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara doğrudan erişim sağlamlanması gerekir.

Bunun derunin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son kerte ciddi bir öneme sahiptir.

Zihnî Yangın Çıkış Kapısı engelli, mevkuf yahut ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli personeli ötümlü misyon başlangıcında olan ve yangın yahut öbür acil durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Kül çıkışların ve ulaşım yollarının zirda tamlanan şartlara şayan olması gerekir:

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da söylemek, nite davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Report this wiki page